Visie en doelenHet verkiezingsprogramma van de WWWZP (Worden Wie We Zijn Partij) voor de komende regeringsperiode is:
  1. Een ondernemer te zijn die werkt vanuit huis en haar reisradius heeft op fiets- en/of loopafstand van haar huis. Het is een goede manier om op gezonde wijze naar minder reistijd, bedrijfsauto’s, -kilometers en -kosten te streven (27 juni 2007 gerealiseerd).
  2. Een ondernemer te zijn die speels omgaat met de afvaluitdaging. “Afval” scheiden en recyclen staan voorop (continu proces).
  3. Een ondernemer te zijn die bewust omgaat met natuurlijke hulpbronnen. Door altijd eerst een beroep te doen op haar eigen creativiteit, brengt zij haar lichamelijke vetreserves tot natuurlijke ontbranding. Wellicht investeren in zonnepanelen zodat ze ooit het genoegen mag smaken de energiemeter terug te zien lopen (mentaal veranderingsproces, met als doel het optimale aantal kilo's licht mogen uitstralen, is in volle gang en heeft op 28 augustus 2007 het natuurlijke lichamelijke vervolg gekregen.).
  4. Een ondernemer te zijn die voor elke maaltijd uitsluitend liefde op het menu heeft staan.
  5. Een ondernemer te zijn die zich enkel met haar eigen zaken bemoeit omdat ze daar precies een volle dagtaak en levensvervulling aan heeft. Als een boom die in dankbaarheid een heel leven op dezelfde plaats doorbrengt, groeit, bloeit en vruchten draagt aan de hand van alles wat seizoen na seizoen voorbij komt...
Zij stemt natuurlijk op zichzelf! U ook op u?